VennepFit kennismaken banner

zelfstandig en effectief trainen in een uitdagende omgeving

Fitness en Cardio

Een gezonde geest in een gezond lichaam! Daar kun en moet je zelf voor zorgen, want alleen jij bent in staat jezelf in een betere conditie te brengen!  Start nu met trainen en voel je snel fit!

Fitness op uw eigen tempo met uw eigen doelen
Door Fitness- & Cardio(vasculaire)training vergroot je je weerstand en verbeter je je lichaamshouding, conditie en vorm. Een zelfstandig uitgevoerde fitnesstraining is een zeer effectieve trainingsvorm omdat je altijd met jouw eigen trainingsschema traint om jouw persoonlijke doelen te bereiken!  Het is mogelijk om aanvullend een fitnesstest te doen, waardoor je periodiek je schema kan aanpassen om nog betere resultaten te boeken.

Wilt u meer begeleiding?
Bij VennepFit kun je kiezen om zelfstandig te trainen maar ook voor een vorm met meer intensieve begeleiding
waarbij wij periodiek het schema en de doelstellingen met u doornemen. Het is mogelijk om daarbij een begeleidingspakket aan te schaffen, waarbij zowel testen, oefeningenuitleg als online begeleiding (bijv. voedingsadvies) inbegrepen zijn.
Wil je  continue begeleiding kies dan voor
Personal training of wil je specifieke sportondersteuning, kies dan voor High Performance Functionele Fitness.

Nog geen ervaring?
Schroom niet en wordt lid, want de eerste les bevat een uitgebreide kennismaking waarin wij de lichamelijke mogelijkheden bespreken en waarin jouw persoonlijke doelstellingen aan bod komen.
Tijdens deze eerste trainingen is er uitgebreide uitleg over de fitness- en/of cardiotoestellen waarmee je gaat trainen en word je begeleid in het hanteren van de toestellen en materialen. Dit is zeer belangrijk want alleen een juiste techniek levert maximaal resultaat op, voorkomt blessures en zorgt ervoor dat je plezier houdt in het sporten!

Wij zijn de goedkoopste in Nieuw-Vennep
Wij zijn de goedkoopste fitnessaanbieder van Nieuw-Vennep. De reden: wij hebben geen overcapaciteit gecreëerd aan apparatuur!

Zelfstandig trainen:
automatische incasso € 10,95 per maand
In de zomermaanden juli en augustus 25% korting ivm zomerrooster.
Strippenkaart 10 strippen (1 strip per keer); € 20,--
Inschrijfgeld: € 15,-- / gratis bij online aanmelden!

Pakket begeleiding; uniek begeleidingsconcept!:
Wilt u zelfstandig trainen, maar toch begeleiding hebben om met op maat gemaakte schema’s te werken, dan kunt u een begleidingspakket kopen. De pakketten bestaan uit diverse testen, trainingsschema’s op maat en extra online advies. We hebben pakketten voor verschillende doeleinden, zoals algemene fitheid, cardio en afvallen. Meer informatie geven wij u graag uit tijdens de kennismakingsles.

Een kennismakingsles aanvragen?
Wilt u een kennismakingsles aanvragen of meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen contact op voor een persoonlijke kennismaking.

banner fitness begeleidingspakketten