Binnen een uur een volledige intensieve work-out met hoge funfactor

Crossfitness  en Obstacle Run Training

Ben jij op zoek naar een gevarieerde work-out, waarbij je niet met schema’s hoeft te werken en waarbij je binnen een uur een volledige training hebt gedaan in een uitdagend circuit? Dan is crossfitness de ideale trainingsvorm!

Crossfitness, de meest populaire groepsworkout
Crossfitness is altijd trainen onder begeleiding en combineert cardio, conditie- en krachttraining, atletiek en gymnastiek in een zeer leuke en intensieve fitnessroutine, waarbij gebruik wordt gemaakt van veel losse fitnessmaterialen en er een zeer gevarieerde work-out ontstaat. Tijdens de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie van crossfitness is om niet te specialiseren in een specifiek onderdeel, maar om juist algeheel fit te worden, waarbij coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid de speerpunten zijn (zgn. CLUKS). Behalve voor algehele fitheid is crossfitness ook een goede aanvulling voor wedstrijdsporters op hun trainingsprogramma om een all-round atleet te worden.

Bijkomend voordeel is dat je niet met schema’s hoeft te werken en dat je altijd verzekerd bent van een gevarieerde training met een hoge ‘Fun-Factor’! Elke training kent een ‘work-out of the day’ met specifieke uitdagende oefeningen.

Obstacle Run Training voor Dames
Een Obstacle Run training is een training dat tot doel heeft om een obstacle run parcours te volbrengen. Maar behalve dat je daarmee een parcours kan volbrengen is het ook gewoon een gezellige en lekkere work-out. De training wordt zowel binnen als buiten gegeven en is altijd gevarieerd. De Obstacle Run Training is zo opgezet dat alle niveaus (beginner en gevorderd) mee kunnen doen.


Crossfitnessroutine ook zelfstandig uitvoeren
Bij crossfitness bieden we de mogelijkheid om de routine ook zelfstandig uit te voeren tijdens jouw eigen fitnesssessie. Door de combinatie van circuittraining met fitness kun je nog betere persoonlijke resultaten boeken.

Lesrooster
Groepsles Obstacle Run Training: dinsdag van 19.30 uur - 20.30 uur.
Groepsles Crossfitness: woensdag van 19.30 uur - 20.30 uur.
Groepsles Crossfitness: vrijdag van 19.30 uur - 20.30 uur

Wij zijn de goedkoopste in Nieuw-Vennep
De abonnementen van VennepFit zijn flexibel, simpel en goedkoop! Onderstaand overzicht bevat de abonnementen voor fitness bij Judo Yushi - VennepFit in het seizoen 2016/2017.
Wij incasseren slechts 11 keer bij een maandabonnement. Reken maar uit: VennepFit is echt de goedkoopste!

Abonnement groepsles Crossfitness of Obstacle Run Training zonder vrije fitness:
automatische incasso € 16,95 per maand.
In de zomermaanden juli en augustus 25% korting ivm zomerrooster
Strippenkaart 10 strippen (2 strippen per les); € 20,--
Inschrijfgeld: € 15,-- / gratis bij online aanmelden!

Abonnement groepsles Crossfitness of Obstacle Run Training  in combinatie met vrije fitness::
11 maanden automatische incasso € 24,95 per maand
Inschrijfgeld: € 15,-- / gratis bij online aanmelden!

Een kennismakingsles aanvragen?
Wilt u een kennismakingsles aanvragen of meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen contact op voor een persoonlijke kennismaking.